Hradecký futsalový tým Univerzity Karlovy - poslední zápas kvalifikační skupiny

16.11.2021

Poslední zápas skupiny Univerzitní futsalové ligy sehrál náš tým Univerzita Karlova v Hradci Králové proti družstvu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně na domácím hřišti. Utkání opět navštívila spousta fanoušků a s přehledem můžeme konstatovat: REKORD POKOŘEN! Děkujeme!

DSC_8364DSC_8568DSC_8050

Začátek zápasu se nám tentokrát náramně povedl. Ondra Rataj napálil balon levou nohou a míč skončil v bráně. Vedli jsme 1:0, ale po chvilce bylo vyrovnáno. Soupeř využil dvě šance a do šatny jsme šli za stavu 1:3.

Druhou polovinu jsme chtěli začít opět aktivně, což se ale nepovedlo. Většinu času byli hosté na míči a drželi nás na vlastní půlce. Při stavu 7:1 se uvolnil opět Ondra Rataj a snížil na 7:2. Hosté pak do konce zápasu ještě jednou skórovali na konečných 8:2.

Skupinu jsme bohužel zakončili třetí prohrou. Přes zimu se budeme snažit tým stabilizovat a do dalších zápasů půjdeme lépe připraveni.

Děkujeme všem za podporu, @uni_fut_liga za vedení soutěže. Největší dík patří našim fanouškům!

Na něco málo o futsalové lize a snad i pár záběrů z našeho utkání se můžete podívat v magazínu Náš fotbal již tento čtvrtek na ČT sport.

Text: Mgr. Jiří Bezouška
Foto: Jan Veselý

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS