ZPRÁVY

Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové slaví 50. výročí založení

Pozvánka na Setkání studentů, zaměstnanců fakulty k výročí Sametové revoluce

15. 11. 2019 od 17:00 v posluchárně A.

Podrobnosti...

Sborník k 50. výročí založení Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové

Sborník je k dispozici jako dokument PDF.

Podrobnosti...

Setkání absolventů a přátel školy u příležitosti 50. výročí založení Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové se vydařilo

Podrobnosti a fotografie...

Zahájení nového akademického roku ve znamení oslav 50. výročí Farmaceutické fakulty

18. 9. 2019 proběhlo slavnostní zahájení nového akademického roku. Součástí zahájení byly vernisáže hned dvou výstav. První je věnována 50. výročí založení Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové a druhá ukazuje to nejzajímavější ze všech kateder i dalších fakultních pracovišť.

Podrobnosti a fotografie...

Výstava 50 let Farmaceutické fakulty UK v Karolinu zahájena

16. 9. 2019 proběhla v historické části Karolina slavnostní vernisáž výstavy o padesátileté historii Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové. Těšíme se, že při své cestě do Prahy naši výstavu navštívíte. Výstava potrvá do konce října 2019, je volně přístupná.

Podrobnosti a fotografie...

Den otevřených dveří na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové

19. října 2019

V rámci oslav jubilea otevřeme prostory fakulty široké veřejnosti. Součástí bude bohatý program.

Více na stránce Akce a události.

Mezinárodní symposium Joint Meeting on Medicinal Chemistry se vydařilo

11. ročník mezinárodního symposia Joint Meeting on Medicinal Chemistry proběhl ve dnech 27. - 30. 6. 2019 v Praze. Setkání farmaceutických chemiků bylo organizováno u příležitosti 50. výročí vzniku Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové.

Podrobnosti a fotografie...

Proběhlo tradiční Setkání seniorů

Dne 6. 6. 2019 se konala v prostorách Zahrady léčivých rostlin každoroční akce Setkání seniorů pořádaná Farmaceutickou fakultou UK. Akce se zúčastnilo 55 seniorů.

Podrobnosti a fotografie...

Studentské závody v lukostřelbě

Farmaceutická fakulta UK ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví Univerzity obrany pořádaly dne 27. května 2019 Studentské závody v lukostřelbě. Soutěž se konala u příležitosti 50. výročí založení Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové. Utkali se studenti a studentky Univerzity třetího věku Farmaceutické fakulty UK se studenty a studentkami Univerzity třetího věku Dopravní fakulty Univerzity Pardubice. Současně proběhly závody v lukostřelbě pregraduálních studentů a studentek Farmaceutické fakulty UK.

Podrobnosti a fotografie...

Úvod 9. Postgraduální a 7. Postdoktorandské vědecké konference Farmaceutické fakulty obstarali zahraniční profesoři

Ve dnech 23. a 24. ledna 2019 proběhla na Farmaceutické fakultě UK, v rámci projektu EFSA-CDN, 9. Postgraduální a 7. Postdoktorandská vědecká konference, která měla v letošním roce více než 160 účastníků.

Podrobnosti...