První hradecký Alumni Run absolventů a zaměstnanců Univerzity Karlovy

18.06.2021

V úterý 15. 6. 2021 se uskutečnil první hradecký Alumni Run absolventů a zaměstnanců Lékařské fakulty a Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy.

Program byl zajištěn ve spolupráci s Katedrou tělesné výchovy, a tak byla pro účastníky připravena zahřívací trasa včetně běžecké abecedy, hlavní okruh krásnými hradeckými stezkami podél Orlice i výklus a závěrečné protažení. To všechno za odborného vedení lektorů KTV, kterým patří velký dík.

První hradecký Alumni Run

Hlavní okruh byl dlouhý 2,5 km a jeho součástí byl i menší závod o ceny Alumni LF HK a KTV. Někdo si trasu prodloužil, někdo si cílovou rovinku proběhl dvakrát, ale všichni s úsměvem a grácií. Gratulujeme vítězům a děkujeme všem zúčastněným, kteří se postarali o to, že byl náš první Alumni run nejenom akční, ale i pohodový a zábavný.

První hradecký Alumni Run

Výherci si domů odnesli Alumni LF HK plecháček, čokoládu a diplom KTV. Ale to nebylo všechno. Všichni jsme měli možnost se zúčastnit exkluzivní prohlídky skleníku Zahrady léčivých rostlin Farmaceutické fakulty UK pod odborným vedením Ing. Anežky Chlebkové. Byl to skutečně krásný, nevšední zážitek a všichni jsme si domů odnesli spoustu zajímavých, nových informací o rostlinách místních i cizokrajných, chutných i toxických, okulibých i podivných.

První hradecký Alumni Run

Děkujeme za skvělou akci a těšíme se na další!

Za organizátory akce,

Ing. Pavla Sedlářová, Lékařská fakulta UK v Hradci Králové

Foto: Archiv Lékařské fakulty UK

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS