Univerzita Karlova připravuje akci Na Karlovku online, představí možnosti studia na UK

23.11.2020

Univerzita Karlova připravuje v rámci komunikace s uchazeči o studium ojedinělou novinku. Vůbec poprvé v historii se rozhodla představit možnosti studia na jednotlivých fakultách v online prostředí. Akce s názvem Na Karlovku online se bude konat v sobotu 28. listopadu od 9 do 16 hodin na webu www.nakarlovku.cz. Celý den na něm budou moci zájemci zjišťovat informace o studiu a přijímacím řízení pomocí on-line chatů a streamů se zástupci všech 17 fakult UK. Ve videích představí uchazečům Univerzitu Karlovu investigativní novinář a influencer Janek Rubeš.

„Univerzita Karlova se rozhodla jít letos v komunikaci s uchazeči zcela novou cestou. V době, kdy se nemůžeme setkávat se zájemci o studium osobně, připravujeme pro všechny virtuální setkání – on-line informační den, který jsme nazvali NA KARLOVKU online.  Těším se na všechny uchazeče a věřím, že na veletrhu získají všechny potřebné informace pro svá rozhodnutí. Přál bych si, aby doba distančního setkávání brzy pominula a měli jsme možnost zájemce o studium přivítat na univerzitě prezenčně,“ uvedl rektor Univerzity Karlovy prof. Tomáš Zima.

Na Karlovku online začne 28. listopadu 2020 v 9 hodin ráno na webu www.nakarlovku.cz.

Informace o Farmaceutické fakultě v Hradci Králové si můžete poslechnout od 14:40 do 15:10 hod. Prezentaci o studiu a možnostech ubytování představí proděkan pro vnější a mezinárodní vztahy prof. PharmDr. Martin Doležal, Ph.D. V živém chatu se uchazečům bude věnovat prof. Doležal, dále vedoucí studijního oddělení Ing. Lucie Navrátilová a za studenty prezidentka Spolku českých studentů farmacie Martina Krejčová. Kompletní informace o Farmaceutické fakultě UK, možnostech studia a přijímacím řízení můžete najít na webu www.faf.cuni.cz/DOD

Pro všechny zájemce o studium budou na webové stránce připraveny nejen důležité informace o tom, co a jak lze na UK studovat, ale především on-line chaty se studenty i pedagogy jednotlivých fakult, fakultní videa či zajímavé tematické přednášky. Představíme uchazečům Univerzitu Karlovu a provedeme je přijímacím řízením.

„Velmi ráda bych pozvala všechny zájemce o studium na akci Na Karlovku online. Pro tuto příležitost jsme připravili zcela nový web, jehož cílem je být uchazečům co nejblíže. Otevřeme 19 chatovacích místností a zázemí našich fakult a jak to na nich chodí, vám prostřednictvím videí stylem sobě vlastním přiblíží investigativní novinář Janek Rubeš,“ doplňuje Mgr. Ludmila Součková, vedoucí UK Pointu, organizátora akce.

Na Karlovku online

Facebookovou událost Na Karlovku online najdete zde: https://www.facebook.com/events/725447711401829/.

Video Janka Rubeše je ke zhlédnutí zde: https://youtu.be/Zmt3gwzC4fU.

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS