Zahradní slavnost Spolku českých studentů farmacie

22.05.2017

V čase těsně, než začínají první zápočty a zkoušky v předtermínech, na místě, kterým se pyšní jen málokterá fakulta – v Botanické zahradě, se v úterý 16. 5. 2017 sešli studenti, akademičtí pracovníci a zaměstnanci fakulty poslechnout si jazzovou kapelu Art Jazz Band Hradec Králové, osvěžit se míchanými drinky, zopakovat si botaniku při prohlídce skleníku, zahrát si kroket a pétanque nebo jen poklábosit v příjemném prostředí teplého májového večera. To vše nabídla akce Spolku českých studentů farmacie pojmenovaná stejně jako známá hra prvního českého prezidenta.

321456

Účast na akci, jistě poznamenaná atmosférou blížících se zápočtů, se vyšplhala nad 150, zahrada však svou rozlohou tento počet vstřebala s velkou rezervou, a tak menší tlačenice se dělala jen u baru, občerstvení a ve skleníku při prohlídce.   

Po 22. hodině ustal jazzový doprovod večera a vzápětí se všechna pozornost obrátila k vystupujícím, kteří krotili v rytmu hudby ohnivé koule, meče a tyče. Další zábava, už ale dle vlastního uvážení, čekala na návštěvníky v nedalekém AC klubu.

Text: Jiří Doubek, Spolek českých studentů farmacie
Fotografie: David Suchánek

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS