Úspěch v Nadnárodním kole studentské vědecké konference

31.05.2016

V úterý 17. 5. 2016 proběhla XV. Nadnárodní studentská vědecká konference ve společnosti Zentiva v Praze. Letošní ročník spoluorganizovala Unie studentů farmacie z Brna. Komisi tvořila odborná porota zástupců Univerzity Karlovy v Praze, Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Univerzity Komenského v Bratislavě a odborná porota ze Zentivy.

XV. Nadnárodní studentská vědecká konference 2016

Za každou sekci přijelo šest účastníků, po dvou z každé univerzity. Za chemickou sekci se z naší fakulty účastnila Monika Janetková a Filip Kostelanský, který obsadil 1. místo cen akademických pracovníků i cen Zentivy.

Z biologické sekce se prezentovala Hana Piskáčková, která obsadila 3. místo cen Zentivy, a Petr Špaček, který získal 1. místo cen Zentivy a 2. místo cen akademických pracovníků.

Za sekci dalších farmaceutických disciplín naši fakultu reprezentovali Malek Azar a Jana Kubačková, která obsadila 3. místo jak cen odborné poroty, tak i cen Zentivy.

Studenti Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové si vedli velmi dobře, jak dokládají výsledky. Byli velkými soupeři oběma dalším fakultám.

Autorem článku je Pavlína Chladová

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS