XLIV. Farmaceutický ples

02.03.2015

V pátek 27. února 2015 se v Kongresovém centru Aldis konal již XLIV. Farmaceutický ples pořádaný Spolkem českých studentů farmacie. Dámy se při vstupu mohly těšit na dřevěné růže, některé je bezprostředně využily jako ozdobu například do vlasů. Program plesu byl rozdělen do dvou sálů Kongresového centra Aldis. Po zahájení plesu moderátory vystoupil ve Velkém sále​ se svým proslovem děkan fakulty doc. PharmDr. Tomáš Šimůnek, Ph.D., na jeho slova navázala prezidentka SČSF Eliška Röslerová. Úvod plesu uzavřelo předtančení tanečníků z taneční školy Bonstep se třemi klasickými tanci.

Ve Velkém sále hrála celý večer k poslechu a k tanci hradecká kapela Kapky. Zvláštní diváckou pozornost si vysloužila vystoupení studentů z Katedry tělesné výchovy pod vedením Mgr. Jany Bezouškové Paulů. Katedra tělesné výchovy si pro účastníky plesu připravila dvě vystoupení. První neslo název „Charlie“, druhé se skrývalo pod jménem „Jak to u nás chodí“. Posledním vystoupením ve Velkém sále bylo Půlnoční překvapení. O to se postarala Iveta Rážová a David Kotlaba. Společně ukázali divákům, co vše je možné s tyčí na pole dance. Jejich snažení si od publika vysloužilo několik vln potlesku. Bezprostředně po jejich vystoupení následovalo slosování velké tomboly.

O úvod do programu v Malém sále se postarala fakultní jazzová kapela DiJazzTiva, která je výhradně složena ze studentů a absolventů naší fakulty. Návštěvníci plesu si je mohli užívat do 22:45, kdy se na parketu sešla street dance skupina Energy 49. Program v Malém sále uzavřel DJ Luky S se svojí produkcí moderní hudby.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem zúčastněným. Doufám, že jste si ples užili a že si z něj odnášíte hezké vzpomínky.

Autor: David Suchánek

Feedback

Dovolujeme si Vás požádat o vyplnění krátkého dotazníku reflektujícího Vaši spokojenost či nespokojenost s proběhlou událostí.

Dotazník je k dispozici pro vyplnění online na odkazu zde.

Budeme vděční za veškerou zpětnou vazbu, kterou od Vás, návštěvníků, obdržíme. Vaše připomínky a podněty k vylepšení jsou důležité pro opětovné uskutečnění a zvelebení plesu, který slouží nejen k radosti nás všech, ale rovněž k příznivé reprezentaci fakulty navenek. 

Reportáž a fotografie

Připomeňte si plesový večer 27. 2. 2015 touto reportáží:

Fotografie naleznete na této stránce.

 

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS