Témata disertačních prací

Chromatografické metody v analýze nutričně významných látek v ovoci

Analýza ovoce z hlediska obsahu minoritních avšak nutričně významných látek umožňuje zjistit obsah biologicky aktivních látek v jednotlivých odrůdách. Náplní práce budou analýzy antokyanů, fenolických látek a dalších antioxidantů v různých druzích ovoce. Pro analýzy budou využity pokročilé přístupy v HPLC a UHPLC analýze.

Školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.

Klíčová slova:

Univerzita Karlova je správná volba!

Podívejte se na další detaily nebo kontaktujte Vědecké oddělení Farmaceutické fakulty UK:
E-mail: prijimaci.rizeni.doktorske@faf.cuni.cz a telefon: 495 067 596

Více o doktorském studiu   Podat přihlášku

 

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS