Univerzitní centrum klinické farmacie (UCKF) - ohlédnutí za kurzy podzimu 2020 a vánoční přání!

VánoceKurzy Univerzitního centra klinické farmacie (UCKF) proběhly na podzim 2020 s ohledem na epidemiologickou situaci online formou a dle tradice byly provázeny velmi kvalitními přednáškami a bohatými interaktivními diskusemi. Tyto diskuse a řešení kazuistik neomezilo ani "online" provedení, naopak, komentáře a dotazy posluchačů s využitím chatů byly často živější a velmi inspirativní. Proběhlé kurzy neztratily nic na své bohatosti a intenzivním sdílení poznatků mezi klinickými farmaceuty z různých prostředí zdrav. péče a různých oblastí České republiky. Ze zpětných reakcí účastníků i spoluorganizátorů lze uzavřít, že podzimní akce provázelo velké nadšení nad novou, prozatím lákavou formou vzdělávání. 

Kurzy UCKF začátkem roku 2021 budou také organizovány formou online a v případě rozvolnění opatření bude snaha pokračovat ve vzdělávání nejen prezenčně, ale i v hybridní formě. Zprávy z akcí z podzimu 2020 lze nalézt pod webovými odkazy:

Děkujeme všem kolegům, kteří se za UCKF i oddělení děkanátu podíleli na zdárném průběhu našich akcí a přejeme Vám všem krásné vánoce a do nového roku 2021 hodně zdraví, štěstí a spokojenosti!

Těšíme se na shledání s Vámi na akcích UCKF v novém roce 2021!


S pozdravem a přáním krásných vánoc! 

Doc. PharmDr. Daniela Fialová, Ph.D.
Vedoucí Univerzitního centra klinické farmacie (UCKF)

© 2023 Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové | O webu a cookies | Kentico CMS